finally, yu's "senken-newspaper" boss mr takuro ogasawara&gq japan contribute editor mr murase arrived from milan. now "team cosplay" gathered and up for dinner! by the way, yu cannot reveal name of the restaurants strictly under pressure from monsieur takuro...tonight team cosplay at restaurant near palais royale. they call it "chu-nikai". yu had lovely entrecote with bone marrow! and pistachio cream bluree after main. monsieur was so happy with his choice of main, plat du jour!
ついにマスイユウの繊研新聞ボス、小笠原拓郎さんとQGジャパンのコントリビュートエディター、スタイストの村瀬さんがミラノから到着し、『チームコスプレ』が揃い組した。そしてディナーに出発だ!本日はパレロワイヤル近くのレストラン。ちなみにマスイユウは拓郎さんのt強いプレッシャーのために『ムッシュ拓郎チョイスのレストラン』は名前が出せません。。。それはともかく、マスイは骨髄のローストが付いたアントレコートをオーダー。デザートはピスタチオのクレムブリュレ。大将も本日のメニューが当たってご機嫌のご様子。
paris/パリ