12.18.2012

yu ♥ "ayers rock" steak@ohkiya!!!


yu&meat loving fashion girls finally had chance to visit legendary "ohkiya" canteen!
マスイユウとファッションの肉好きガールズたちがついに伝説のもんじゃ焼き屋『大木屋』に辿り着いた!





no sign outside except small sticker says "ohkiya" and "reservation only"...
外に看板はなくその存在を伝えるのはガラス戸に張られた店名と予約制の文字。。。



cos of smoke all of us was advised to put outer in bin bag...
匂い防止のために衣類はゴミ袋の中に保管。




first course is bonito carpaccio.
一品目は鰹のたたき。




asami got special nail for this feast!
あさみさんはこの日のためにネールを新調!




unexpectedly "ayers rock" appeared quite earlier stage of course...
いきなりココで『エアーズロック』ステーキが登場。。。こんなに早く!




editor igarashi, writer tomoko, stylist yoshida p and asami@spur mag joined yu masui for this meaty feast course!!!
編集の五十嵐さん、ライターのともちゃん、スタイリストの吉田Pそしてシュプールのあさみさんが肉試練コースに参戦!!!



finally tender steak was ready!!!!!
ついに肉塊が食べごろに!
やわらか〜。




stir fried oysters were followed...
続いては牡蠣とおネギの炒め物。。。



course continued...gigantic deep fried buger now!
コースはまだまだ続く!
巨大メンチカツを大量の千切りキャベツがとりまく。



 finall huge portion of "monjayaki"...
最後に登場したのは凄まじい量のもんじゃ焼きだ。



massive size twice on sizzling table...
そのサイズは卓上テーブルを2回覆い尽くすほど。。。
それでもまだまだ入りそうなガールズの驚愕の食欲にアッパレ!

大木屋
ohkiya

〒116-0013 東京都荒川区西日暮里3丁目13−5
+81 3-3828-4740