7.26.2010

yu ♥ la potee des halles!!!










yu&mr murase were eating at "la potee des halles" which recommended by japanese staff at the wine bar from the other day. it was not big bistro but inside was beautifully decorated with art nouveau-esq tile work. this restaurant serves simple hearty foods with hints of countryside. starter of the day, creamy asparagus soup with smoke salmon was amazing. and yu had their speciality suckling pork as main and mr. murase's margot canard was so beautiful with honey&cinnamon sauce! yu picked pistachio creme bluree for dessert. dishes were full of flavours!!!
マスイユウ&ムラセさんのランチは先日行ったワインバーの日本人スタッフがリコメンドしてくれた『ラ・ポテ・デ・アール』だ。決して大きくはないビストロの中はタイルばりの美しいアールデコ空間。こちらのレストランではシンプルでハーティな田舎料理をサーブしてくれる。本日のスターターはアスパラガスのクリームスープ、スモークサーモン添え。マスイのメインはレストランの得意料理乳飲み豚。ムラセさんはシナモンとはちみつソースのマルゴットカナルをチョイス。デザートはピスタチオのクレムブリュレをピック!フレーバーが溢れる素晴らしいお料理だった。

paris/パリ