yu's best friends, miho from a.i.pr, photographer akemi, writer saho and midwest
buyer kiyoko joined him for "yu masui's pre-30yo birthday cookery class". masayuki hara, french chef worked michelin star restaurants, teaches amazing french based modern european dishes at "lanka" cookery class. concept is "recreate restaurant taste at home". tonight's menu was sea bass mousse and tiger prawn with basil butter sauce, fillet of beef with mushroom en croute "wellington" and grape fruits souffle&gateau chocolat. it was amazing experience!! when course have served, we couldn't believe we actually cooked them. they were so non-home-cooked
modern french cuisine. also thanx to food picky saho's boyfriend, andrea chose beautiful algentinen&italian wines from gaucho wine shop. that made our night even more perfect!
マスイユウのベストフレンド、a.i.prのミホ、フォトグラファーのアケミ、ライターのサホそしてミッドウエストバイヤーのキヨコが『マスイユウ/プレ生誕30周年記念料理教室』に参加した。ランカの料理教室では『レストランの味を家庭で再現』と
いうコンセプトのもと、ミシュランスターレストランで経験を積んだフレンチシェフ、羽良正幸さんがフレンチベースのモダンヨーロピアンを教えてくれる。今晩のメニューはスズキの
ムースの白菜包みバジル風味のバターソース、牛フィレ肉のパイ包み焼き『ウェリントン』そしてグレープフルーツの暖かいスフレ、ガトーショコラ添えだった。最高のフードエクスペリエンスした。出来上がったコースは自分たちで実際に調理したとは思えいほのできばえ。家庭の味を確実に越え、レストランの味と言っても過言ではなかった。また、食に対してピッキーなサホの彼、アンドレアがガウチョのワインショップからすばらしいアルゼンチンとイタリアンワインを選んでくれた事で、ディナーをさらにパーフェクトなものにした。
location: london/ロンドン