team "cos-play"&japanese gq editor-in-chef, mr takeuchi had quite heavy lunch at one of our favourite lunch place near colette, which location is secret as takuro's wish. started with escargos which are flouting in garlic butter pool in potato. not only escargos but garlic butter soaked potato is so tasty. then pot-au-feu followed. it was great but quite heavy...dessert was their specialite "creme caramel"!! beautiful!
チームコスプレにGQの編集長の竹内さんが加わり一行は拓郎さんのお気に入りランチレストランに向かった。コレットの近くだが、詳しい場所は秘密(拓郎さんの命令)。スターターはガリックのプールに浮かんだエスカルゴ。エスカルゴだけでなく、ガーリックバターがしみたお芋の器も美味!そしてメインは『ポトフ』ランチにはちょっと重いがさっぱりした味付けは洋風おでんの様だ。コラーゲンもたっぷり。そしてデザートは『クレムキャラメル』。最高!!
location: paris