11.05.2009

yu ♥ hix!





celeb chef mark hix opend new branch on brewer street in soho. yu usually go to the one in smithfield but tonight he went to new one for the first time. oysters were great as usual. seafood soup was very thick and tasty but better eat after oysters. deer chop was perfectly cooked and combination with gooseberry&cranberry jelly was brilliant. stake for 2 was just amazing but it can be for 3 or 4. quite big potion. as i know previous restaurant there, it seems it didn't cost that much to refurnish. however they've got real artworks.
セレブシェフ、マーク・ヒックスがソーホーに新しいブランチをオープンした。マスイユウは普段スミスフィールドにあるレストランに使っているが、今晩初めて新店舗にお金と時間を持て余す『駐妻(駐在員の妻)』3人組と行くことになった。オイスターはいつも通りにすばらしい。シーフードスープは濃厚でおいしいがオイスターを食べた後の方がおいしく感じる。ディアーチョップはパーフェクトに火が通され(ミディアムレア)、グースベリーのソースとクランベリーゼリーとのコンビネーションは最高だった。ステーキ(2人用)はただすばらしかったがポーションが大きいので3、4人でシェアできる。前のレストランを知っているがオープンにはそんなにお金がかからなかった用に思える。その代わりに本物のアートワークが飾られている。

hix
66-70 brewer street
w1f 9up
020 7292 3518

location: london/ロンドン